Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu


Contact


Volg ons

Over ons

Wij verzetten bergen werk!

Top Bouwwerken is een all-round bouwbedrijf opgericht in april 2008. Voor alle voorkomende werkzaamheden voor woning- en utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht. Ons bedrijf beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die nét iets verder met u meedenken dan de standaard aannemer.

Onze klant staat altijd centraal en daarom stellen we ons ook graag flexibel op. U kunt gebruik maken van uw eigen architect of adviseurs, maar u kunt uw eigen wensen en ideeën ook bij ons op tafel leggen. Het is maar net wat u wilt. Wij realiseren uw wensen binnen het door u gestelde budget.

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar, flexibel, adequaat. 

Top Bouwwerken. Wij verzetten bergen werk!

Met liefde voor het vak

Top Bouwwerken is een middelgroot aannemersbedrijf.
Sterk in de uitvoering en organisatie van nieuwbouw, renovatie, restauraties en ambachtelijk timmerwerk. We werken met een hecht team van betrokken vakmensen met liefde voor het vak.

Neem contact op

Top Bouwwerken

Waar wij voor staan

Afspraak is afspraak

We zijn een bedrijf dat er alles aan doet om samen met de opdrachtgever tot een geweldig resultaat na te komen. Onze werkwijze is transparant. 

Persoonlijk contact

We overleggen, denken mee en adviseren. Hoe beter we weten wat u wilt, des te mooier is het eindresultaat!

Kwaliteit en vakmanschap

Elk project, klein of groot, krijgt de aandacht die het verdient. Wij denken als bouwpartner met u mee.

Respect voor natuur

Duurzaam bouwen, wat we doen moet goed zijn. De dagelijkse werkzaamheden moeten verricht worden met het oog op milieuvriendelijkheid.