Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu


Contact


Volg ons

Bouwtechnicus

Fulltime

40 Uur

Wat is een Bouwtechnicus?

Een Bouwtechnicus is iemand die bouwprojecten voorbereidt en bij kleine projecten soms tevens de leiding heeft over de uitvoering. Eerst gaat de Bouwtechnicus in gesprek met de Opdrachtgever. Zijn wensen worden in kaart gebracht, er wordt een plan opgesteld en er wordt besloten of de Bouwtechnicus tevens de leiding heeft over de uitvoering van het project. Vervolgens vraagt de Bouwtechnicus de benodigde vergunningen aan, berekent hij de kosten van personeel en materieel en bepaalt hij welke materialen en vakmensen wanneer en waar nodig zijn. Dan vraagt de Bouwtechnicus verschillende Aannemers naar een offerte. De Bouwtechnicus probeert de beste deal te sluiten. Als de Bouwtechnicus de leiding heeft over het bouwproject, dan bepaalt hij vervolgens wat wanneer af moet zijn. Bij een klein project geeft de Bouwtechnicus soms leiding aan de Bouwvakkers en andere vakmensen. De Bouwtechnicus zorgt ervoor dat alles op tijd af komt en dat het werk goed wordt uitgevoerd. Hij houdt zich altijd aan de veiligheids- en milieuregels.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Bouwtechnicus nodig? 

Een Bouwtechnicus moet goed het overzicht kunnen houden, met name als hij tevens de leiding heeft over de uitvoering van het bouwproject. De Bouwtechnicus ziet wat er moet gebeuren en waar dingen beter kunnen. De Bouwtechnicus is onderzoekend, intellectueel en analytisch. Ook is het belangrijk dat een Bouwtechnicus goed leiding kan geven. Dit geldt voornamelijk als de Bouwtechnicus naast het voorbereiden van het bouwproject ook de leiding krijgt over de uitvoering van het werk. De Bouwtechnicus kan goed beslissingen nemen, staat stevig in zijn schoenen en kan goed delegeren.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met het aansturen en leidinggeven aan bouwplaatspersoneel.
  • In het bezit van VCA-vol.
  • In het bezit van een BHV-diploma is een pre.

Competenties

  • Je bent representatief en voor onze klanten het visitekaartje van onze organisatie.
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar vooral heel goed teams aansturen en begeleiden.
  • Je werkt punctueel en kan goed plannen en organiseren.
  • Je hebt een flexibele werkhouding.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

Aanbod

We bieden je een zeer uitdagende baan als meewerkend voorman ruwbouw. Een prettige, collegiale en gedreven werksfeer in een vooral regionaal georiënteerde organisatie. Top Bouwwerken B.V. is een mooi en professioneel bedrijf dat een gestage groei meemaakt. Voor de functie bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn afgestemd op de huidige ontwikkelingen.

Meer informatie/solliciteren

Ben jij de meewerkend voorman ruwbouw die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer. Stuur een korte motivatie en CV naar info@topbouwwerken.nl. Heb je nog vragen, bel dan naar  0180 472 484.