Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu


Contact


Volg ons

Werkvoorbereider Bouw

Fulltime

40 Uur

Wat is een Werkvoorbereider Bouw?

Als Werkvoorbereider in de Bouw speel je een grote rol in het traject dat aan de bouwwerkzaamheden voorafgaat. Je bent namelijk nauw betrokken bij de planning. Je stelt van het begin tot en met het einde van een bouwproject vast wat er moet gebeuren en zorgt voor de organisatie en planning van de werkzaamheden, de werklieden en materiaal op de bouwplaats. Ook tijdens de bouw ben houd je constant toezicht op het project, om te zorgen dat zich geen vertraging voordoet of dat er sprake is van kostenoverschrijding.

Wat doet een Werkvoorbereider Bouw?

Over het algemeen ben je bezig met het controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen van onderaannemers en leveranciers. Je bepaalt wat de meest effectieve werkmethoden zijn, berekent en verzorgt de bestellingen en inkoop van materialen, bewaakt de projectplanning en stelt de deelschema's op.

Een belangrijke taak van de Werkvoorbereider is het in de gaten houden van de voortgang en de kosten op de bouwplaats. Verder onderhoud je contacten met het uitvoerende personeel op de bouwplaats en ben je de schakel tussen de externe contacten en dit uitvoerende team. Als Werkvoorbereider in de Bouw ben je dus veel bezig met onderhandelen en vergaderen en zit je vaak op kantoor.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met het aansturen en leidinggeven aan bouwplaatspersoneel.
  • In het bezit van VCA-vol.
  • In het bezit van een BHV-diploma is een pre.

Competenties

  • Je bent representatief en voor onze klanten het visitekaartje van onze organisatie.
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar vooral heel goed teams aansturen en begeleiden.
  • Je werkt punctueel en kan goed plannen en organiseren.
  • Je hebt een flexibele werkhouding.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.

Aanbod

We bieden je een zeer uitdagende baan als meewerkend voorman ruwbouw. Een prettige, collegiale en gedreven werksfeer in een vooral regionaal georiënteerde organisatie. Top Bouwwerken B.V. is een mooi en professioneel bedrijf dat een gestage groei meemaakt. Voor de functie bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn afgestemd op de huidige ontwikkelingen.

Meer informatie/solliciteren

Ben jij de meewerkend voorman ruwbouw die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer. Stuur een korte motivatie en CV naar info@topbouwwerken.nl. Heb je nog vragen, bel dan naar  0180 472 484.